D E R V Y N A S

Urte Mikeleviciute Dervynas AKVILE foto Reda Mickeviciute

Apie gazuoto vandens burbuliukus ir celiulitą

Apie šampano burbuliukus ir celiulitą. (Vyrams irgi galioja).

  1. Iš kur atsiranda burbulai.

Labai tikiu, jog pastebėjote skirtumą tarp skirtingų natūralaus gazuoto mineralinio vandens burbuliukų. Nes jie tikrai skirtingi!

Burbuliukų dydį, skonį ir pojūtį nulemia vandens mineralinė sudėtis. 

Mineralinis vanduo, kad taptų gazuotas, prisotinamas anglies dioksidu. Patį burbuliukų charakterį nulemia būtent vandens savybės. Tad priklausomai nuo vandens sudėties, t.y. kiek kokių mineralų jame gausu, priklauso ir burbulų stilius.

Būtent AKVILĖ yra mažos mineralizacijos vanduo, dėl to burbuliukai yra išskirtinai lengvi ir švelnūs.

Visiškai kaip šampane. Nors šampane jie atsiranda natūraliai, tradicinio gamybos metodo dėka.

Kai kurie mineraliniai vandenys pasižymi itin ryškaus charakterio, dideliais burbulais. Kai kuriuose burbulai būna itin aktyvūs, atrodo, kad “gazas pro nosį tuoj išeis”. Tad kiekvienu atveju turite pasirinkti, kokio stiliaus mineralinio norite ir kokio tuo metu jums reikia:)

2. Celiulitas.

Yra toks mitas, jog nuo gazuotų gėrimų atsiranda celiulitas. Yra tiesos. Jeigu gazas bus maišytas su cukrumi, t.y. gazuoti produktai su cukrumi arba becukris mineralinis vanduo, bet valgomas kartu su šokoladu, sausainukais, bandelėmis ar dar kuo, tada mūsų organizme sukels priešingas reakcijas. Cukrus “su gazu” lengviau pasisavinamas ir išnešiojamas, taip greičiau keliauja papildyti riebalinio sluoksnio. Be abejo, yra dar daug kitų celiulito priežasčių. Bet jeigu bijojote gazuoto vandens dėl to, tai tik nederinkit jo su šokoladuku. Nes ir taip gal nėra pats idealiausias derinys 🙂

#reklama #vandensambasadorystė #vandenssomeljė

Share: