D E R V Y N A S

Mano gyvenimas – nesibaigainti degustacija. Vyno, maisto, meilės ir gyvenimo.

Šis blog’as gimė iš meilės vynui. Egzistuoja iš meilės kokybiškam gyvenimui. Čia rasite žemiškus patarimus, restoranų apžvalgas, gastronomines tendencijas, rekomendacijas, vyno ir gero gyvenimo edukaciją bei įkvėpimus. Vienas svarbiausių dalykų, apie kurį kalbu yra MATCH’as – deriniai. Ar tai būtų vyno ir maisto, ar pavienių produktų, ar kelionių ir aprangos, ar darbinio ir asmeninio gyvenimo balanso.

Kaip aš pradėjau savo karjerą?

Mano vyno kelio pavasaris prasidėjo Vokietijoje: metusi darbą banke draudimo sferoje (dirbau 5 metus), susikroviau lagaminus ir išvažiavau į vyno kraštą – Mozelį. Ten gyvenau pas vyndarius – mokiausi iš profesionalų ir negrįžtamai įsimylėjau vyną. Tačiau jau nuo 12 metų žinojau, kuo noriu būti „užaugus”…

Viso gyvenimo mokslai

Esu baigusi “Šampano akademiją”, “Namų someljė”, “Someljė mokyklą”. Daug edukuojuosi pavienėse degustacijose. Esu lankiusi ir studijuoju ne tik vyno, bet ir alaus, grapos, tekilos, viskio, kavos, arbatos ir kitų gėrimų subtilybes bei jų darną su maistu.

Naujausias projektas

Nuo 2019 metų paleidau savo restoranų konsultacijų projektą „Urte Consulting„. Jo pagrindinė funkcija visam restoranų sektoriui suteikti konsultacijas nuo A iki Z. Teikiame ne tik koncepto kūrimo, darbuotojų paieškos, marketingo paslaugas, bet ir atsakome į pavienius klausimus. Besidomintiems ta sritimi, ar ieškantiems sprendimų, kur švęsti gimtadienius, vestuves – suteikiame ir asmenines konsultacijas.

https://www.urteconsulting.com – restoranų konsultacijos iš įvairių spektrų.

Mano patirtis

Restoranų sferoje sukuosi jau 8 metus, beveik 6 metus vadovavau kulinarijos studijai „Čiop Čiop”. Kuris per kelis metus išaugo į visą kulinarijos ir renginių studijų tinklą. „Čiop Čiop” grupei prasiplėtus ir atsidarius du vištienos restoranus „Peri Peri” bei „Tortinė by Čiop Čiop” tapau pagrindine brand manager’e.

o

2018 metais su viena kiečiausių kulinarinių projektų ženklo „VMG – virtuvės mitų griojėvai” komanda paleidome internetinį portalą, skirtą restoranų (HoReCa) sektoriaus atstovams – „VMG Master”.

Rašymas

Kaip nepriklausoma maisto žurnalistė rašiau į įvairiausius šalies portalus, žurnalus ir laikraščius. Mano temos maisto, kelionių ir gėrimų tendencijos, įdomūs interviu su gastronomijos pasaulio žmonėmis. Publikacijas rasite:

www.delfi.lt, www.vmgonline.lt, „SEEN”, „AŠ IKONA”, „Moteris”, „L’Officiel”,  „Verdu ir Kepu”, „Small Planet Airlines”, „Lietuvos Ryto” gyvenimo būdo skiltis, „Virtuvė. Nuo…Iki…”, „Restoranų verslas”.

Plačiau:

https://www.urteconsulting.com/patirtis

Bučkis,

Urtė

_mg_4343

 

 

der vynas logo