D E R V Y N A S

Dervynas Ramen Pamella

Ryte – bandelių, vakare – Ramen’ų

Apie tai, kaip ryte ir dieną veikianti kepykla vakarais virsta į azijietiško maisto hipsterišką įstaigą.

Yra vietų, kurios nuo pirmos darbo savaitės “paima” auditoriją savo kokybe bei tiesiog suklikina (na kaip ir kartais įvyksta sutikus, kai kuriuos žmones per pirmas keliolika minučių). 

Šitie žmonės, ką daro, tai suklikina su daug kuo. Gerai žinomi prekinio ženklo ir sėkmingai veikiančių vietų Druska Miltai ir Vanduo savininkai pasiūlė labai fainą konceptą sujungdami savo “dieninę” kepyklos ir pusryčių-pietų vietos veiklą su vakarine Pamella “programa”.

Pamella garsėja savo Ramenais ir teisingais Azijietiškais užkandžiais bei maistais.

Dervynas is eating Ramen

Taigi – Geležinkelio g. 3, Vilnius. Rytais veikia – Druska Miltai Vanduo. Vakarais – Pamella.

  1. Kreminės tekstūros Ramen’as yra labai rimtas čia. Kas yra džiugu, Vegan versija yra tokio pat “stiprumo”, kaip ir mėsiškoji versija. Tiek skonio, tiek umami, kad atrodė, jog į mano smegenis kas prileido jo tiesiai.
  2. Mano meilės fermentuoti ir marinuoti tskukemono – baltasis ridikas su mirin ir ciberžole, melionas su rūkytais čili (šitas išvis ledinis), sudaužyti agurkai su sezamo aliejumi nustebino absoliučiai kiekvieną svečią, ir aišku, klasiškas kimchi.
  3. Korean Corn Dog – 100% jautienis dešrelė, kukurūzų tešla, traiškyti “bomžpakio” makaronai, naminis dashi majonezas ir gasrtyčios – patiekalas, kuris puikiai tinka vaikams, bet yra visų suaugusių “guilty pleasure”.
  4. Okonomiyaki – japoniški blynai iš kopūstų ir lengvos tešlos yra japoniško “street food” karalius. Patiekiami su bonito (rūkyto džiovinto tuno drožlėmis) jie yra geras ir sotus užkandis.
  5. Dviejų konceptų sujungimas yra pasaulinis trend’as, kuriuo reiktų vadovautis, nes negana to, kad tai yra efektyvu, šių dienų kontekste jis truputį padeda spręsti ir belekiek kartų padidėjusius kaštus viskam – personalui, nuomai, elektrai.

Manau, kad žiauriai cool. 

Ateisim dar.

Sėkmės, mielieji.

Share: