D E R V Y N A S

Let’s brunch and dance. Inspiracija savaitgaliui

Vat ėmiau ir nusprendžiau paskatinti jus gražiai ir skaniai valgyti namie. Tam reikia gero įkvėpimo, gerų produktų ir truputį pasistengti. Bet juk dėl savęs ir savo mylimų.

Tas nuostabusis avokado toast / Trintas avokadas ant duonelė

Jums reikės:

Prinokusio avokado

Šlakelio laimo ar citrinų sulčių

Druskos

Pipirų

Šakutės

Čili pipirų, tabasco arba kokio aštresnio padažo/prieskonių

Mylimos duonos

Aliejaus

Gaminimo eiga:

  1. Paprasčiau nebūna. Avokada perpjauti pusiau, tuomet gražiai atsiskiria dvi dalys. Išimti jį šaukštu. Sutrinti šakute, pilti laimo ar citrinų sulčių (taip jis nepajuodos greit), dėti druskos, pipirų, čili ar tabasco.
  2. Duonelę pakepti orkaitėje kelias minutes arba paskrudinti skrudintuvėje.
  3. Tepam, pilam dar gero tyro alyvuogių aliejaus ir valgom.

Sūrių ir mėsyčių rinkinys

Dedam ką norim, ką mėgstam ir ką turim. Pas mane mix’as produktų iš „Itališko Skonio gurmanų” ir „Say Cheese”. Bet galima dėti ką norite ir iš kur tik norite:)

Mocarelos salotos su alyvuogėmis ir pusiau džiovintais pomidoriukais

Jums reikės:

Šviežio mocarelos sūrio

Didelių ir mėsingų alyvuogių „Bella di cerignola large”

Šviežio ir tyro alyvuogių aliejaus

Pusiau džiovintų pomidoriukų

Mėgstamų salotų

Šviežių čiobrelių (kurie puikai gera su mocarela)

Bazilikų

Pistacijų arba mėgstamo pesto padažo

Balzamiko aliejaus

Gaminimo eiga:

  1. Beveik nieko gaminti nereikia, sudėkite viską, kaip matote lėkštėje.
Share: