D E R V Y N A S

Barų liūtai – nauja rubrika

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jau netrukus mano blog’e nauja rubrika – apie barus! Restoranai, maistas, vynas, kelionės…kažko trūko. Trūko barų. Juk lietuviai, kaip ir anglai, vokiečiai ar airiai (o šiaip gal ir visas pasaulis) – neatsiejami nuo barų kultūros. Pas mus esti ir barų grand’ų, kuriasi vis nauji. Vieniems pasiseka, kitiems ne.

O spėju, jog dauguma jūsų bent kartą per savaitę ar bent kartą į dvi užsuka kažkur alaus, kokteilio ar vyno (?!). Tai apie tai, ar baruose reikia vyno, kur įsikūrę geriausia, kur net neverta bandyti, kur galite rasti įdomaus alaus, o kur gero viskio.

Rubrikos šeimininkai (su mano kaip vyriausios redaktorės pagalba) – Martynas ir Kristina. Martynas, šiuo metu „Sofa de Pancho”   virėjas, prieš tai 5 metus pradirbęs įvairių Norvegijos restoranų virtuvėse bei aplankęs tikrai didelį skaičių barų. O Kristina, dirbanti medicinos sferoje, organizuojanti ČIOP ČIOP kulinarinius kursus ir labai mėgstanti skanų gyvenimą. Jie abu yra ir mano  artimi žmonės – vienas iš vienos pusės, o kitas iš kitos. Bet pažadu, kad jokių asmeninių išlygų jiems netaikysiu ir barų revizijoms bus taikomi griežti reikalavimai.

Tad susitiksime bare!

Share: