D E R V Y N A S

Na ką, pradedam naują sezoną?

Rugpjūčio 31d. – tarptautinė tinklaraščių diena. Ta proga, aš norėčiau parašyti padėką ir padėkoti įkvėpimų, atradimų ir gyvenimo balanso šaltiniui – savo blog’ui DerVynas. Visų pirma, pradėjau jo laukti nuo kokių 2-3 metų (spausti). Paauglystės metais vyko pirmi bandymai pažinti maisto pasaulį (valgant, keliaujant ir gaminant) ir tikrai NEgėrimų pasaulį. Bet neužsiplepėkime per ilgai apie tuos jaunus metus be pažymėjimo.

O DerVynas atsirado iš to, jog vieną dieną tvirtai nusprendžiau siekti savo gyvenimo tikslo: tapti tuo ko noriu. O kad tapčiau tuo kuo noriu, reikėjo būti, dirbti ir gyventi mylimoje srityje. Nusprendžiau mesti ne visai man tinkantį darbą ir važiuoti į vyno oazę – Mozelį. Ten galvojau: „negi aš rašysiu kasdien tiek laiškų?!” (Nes turiu fantastišką šeimos ir draugų palaikymo komandą). Nutariau, jog efektyviau bus rašyti vienu kartu visiems ir dar plius kitiems. Taip aš pradėjau rašyti. Pačią pradžią rasite straipsnyje – Guten Tag, Deutschland (spausti). Turėjau puikias išlydėtuves (spausti)…ir po to sustvarkė mano gyvenimas.

Urte Dervynas

Tai tiek ir tos istorijos, nes jeigu pradėsiu traukti nuotraukų albumus ir dalintis prisiminimais, reikš, kad laikas namo.

Naujas sezonas

Tad atgal nežvelkime, žvelkime į priekį!

Pažadu parašyti daug naujų naudingų apžvalgų, duoti naudingų patarimų, užsiimti edukacija ir surengti įdomių renginių, apie kuriuos ne tik galėsite paskaityti, bet į kuriuos galėsite ateiti. Pažadu, net ir darbo vietų, nes artimiausiu metu pristatysiu pora naujų projektų. Pažadu daug meilės, bet jos visada duodu, tiek kiek galiu maksimaliai.

Naudingi straipsniai pasirodys ir naujuose „Small Planet Airlines” leidinių numeriuose.

Nusivalykite ekranus ir akinius, sekite naujienas ir laukite rekomendacijų.

Tai ačiū, tau, mano mielas, blog’e už tai!

Urtė Mikelevičiūtė

(Foto: Tautvydas Stukas)

 

 

 

 

 

Share: