
Vos prieš pora dienų lankiausi „Julia Janus” mados namuose Vilniuje. Ten buvo pristatytas jau ketvirtas specialus leidinio „Mada ir Maistas” numeris.

Vakaro akcentu tapo ne drabužiai ir aksesuarai, kaip įprasta mados renginiams, bet maistas. Leidinio idėja tokia, jog prie drabužių derinamas maistas. Kuriant leidinius buvo dirbama su keliais lokalius ingredientus propoguojančiais šefais.
Julija įkvėpimo sėmėsi iš Baltijos šalių gamtos. Be abejo, šefai, kurie derino patiekalus prie drabužių, įkvėpimo taip pat sėmėsi iš gamtos.
Šį kartą išpildyti maisto ir meno darną teko „Uokso” šeimininkui ir pagrindiniui šefui Artūrui Naidenko.

„Julia Janus” yra viena iš nedaugelio, o gal tiesiog vienintelė dizainerė Lietuvoje, kuri stipriai liečia maisto tematiką. Ji taip pat kuria individualius švarkus šefams, pati gardžiai gamina ir šiuo metu filmuoja laidų ciklą.
Rekomenduoju visiems pavartyti šį stilingą leidinį.
