D E R V Y N A S

Patarimai artėjant Valentino dienai: apie meilę, maistą ir gėrimus

I

Nuo senų senovės aiškūs yra tokie dalykai:

MOTERIS yra sukurta tam, kad vyras ja žavėtųsi, grožėtųsi, norėtų ją liesti, mylėti, bučiuoti, glamonėti, geistų.

MOTERIS yra sukurta tam, kad būdama geidžiama ir graži sukurtų norą vyrui pratęsti savo gamine.

VYRAS. Yra sukurtas tam, kad kurtų saugumo jausmą: ar tai būtų valstybė, ar šeima. Ar moteris.

VYRAS kuria savo gyvenimą taip, kad žavėtųsi moterimi, geistų jos ir atradęs labiausiai geidžiamą, nenorėtų jos niekam neatiduoti. Kurtų jai saugumo jausmą, primintų, jog ji yra pati gražiausia ir laimingiausia.

II

Nuo senų senovės aiškūs yra tokie dalykai:

Kai MOTERIS jaučiasi mylima ir geidžiama, ji dar labiau stengiasi būti žavi: ji prižiūri savo kūną, ji prižiūri savo odą, ji tausoja savo sveikatą. Neveltui moteris užsiima įvairiais tempimo pratimais, gimnastika, joga, kalanetika, užsiima ramiu sportu – tam, kad jos būtų ramios viduje ir geriausiai patenkintų vyrą lovoje. Kamasutra parašyta ne šiaip sau.

VYRAI taip pat prižiūri savo kūną, rūpinasi savo potencija, tam kad patenkintų savo moterį, tam kad galėtų pratęsti savo giminę.

III

Ir tai sukuria meilės ratą: vienas dėl kito stengdamiesi, jie tampa vis gražesni ir laimingesni.

IV

Žinau, kad visi mano skaitytojai kažką myli, tad noriu artėjant meilės dienai priminti visą šią per amžių amžius aiškią tiesą. Ir! Pabrėžti, kad aš, kad ir kiek rašyčiau apie maistą ir gėrimus; jeigu kažkas atrodo, kad skatinu juos vartoti – tai skatinu visa tai daryti saikingai!

Nei vienas neatrodo žavus išgėręs per daug, nei viena moteris išgėrusi PER DAUG vyno netampa seksuali, nei vienas vyras išgėręs PER DAUG alaus netampa patrauklus. Vartojant PER DAUG alkoholio, vartojant PER DAUG maisto tampama tingiais…

Ir čia galioja tas pats principas: užburtas ratas, porą stumia vienas nuo kito tolyn ir tolyn, vienas tampa irzlus, tai persiduoda kitam…

V

Tai dar kartą linkiu: mylėti, stengtis vienas dėl kito ir dėl to, vartoti tik kokybišką maistą, kokybiškus gėrimus ir jų nepadauginti.

IMG_4935

Share: