D E R V Y N A S

Vidurvasario Afrodiziakai | Je t’aime bien Supper | Susižadėjo

Šiais sparčiais laikais, kai žmonių išprusimo spektras yra oh my G. darosi vis sunkiau ir įdomiau juos nustebinti. O ką daryti, kai noras “nustebinti ir padaryti gerai” yra didesnis už priimamo iššūkio “nustebinti” riziką. Tokiu atveju atsiveria Ponios kūrybinės čakros ir voila.

o

Vieno afrodiziakinio Supper istorija

Visų pirma, apie kokia Supper esmė ir koncepcija jau netrukus pasirodysiančiame straipsnyje. O visų antra, tai yra daugiau nei įprasta vakarienė, tai išskirtinė speciali vakarienė su pridėtinėmis vertėmis, ypatingu meniu. Trumpai tariant, ji turėtų patenkinti pagrindinius pojūčius: jausti, ragauti, užuosti, patirti, pamatyti. Ką buvo galima jausti ir matyti per afrodiziakinį Supper, matyt, net nereiktų atskirai aiškinti – afrodiziakinį poveikį.

Ciop Ciop Aphrodisiac Supper Valentine day

Šefas

Atvira gamybos sesija su žaviu Prancūzu šefu Marc D’Erceville, kuris anksčiau dirbęs “Michelin” žvaigždutėmis pažymėtuose restoranuose Prancūzijoje ir Šveicarijoje. Šiuo metu gyvena ir gamina Lietuvoje. Yra įsimylėjęs žavią lietuvaitę, kuri neabejotinai yra jo patiekalų mūza.

Ciop Ciop Aphrodisiac Supper Valentine day

Afrodiziakinis meniu ir gamybos sesija

Gaminimas kartu dar labiau suartina, leidžia atsipalaiduoti ir tai drąsiai galima vadinti kulinarine terapija (ne vien maisto/maitinimosi, o šiek tiek plačiau). Visi kas per Supper gamino Čiop Čiop studijoj pajuto, ką tai reiškia. Kitas svarbus aspektas, jog kiekviename patiekale būtų afrodiziako. Bet šis klausimas buvo lengvai išspręstas ir afrodiziako buvo. Jau apie Ponios duoną rašėme, galite prisiminti štai čia. Priderintas Valdo Marco Oro Spumante Brut Rose putokšnis puikiai gaivino. O štai Pagrindiniai Supper patiekalai:

-Sūrių lėkštė su lėtai raudoname vyne virtomis figomis | afrodiziakai: figos, vynas, lėtas virimas ir karamelės skonio tradicinis Norvegiškas sūris Gudbrandsdalen;
-Anties krūtinėlė su specialiu aštriai maloniu šokolado padažu patiekta su morkų musu | afrodiziakai: šokoladas, antis, aštru ir malonu ir kiti padažui bei musui naudoti ingridientai;
-Šukutės, virtos rudojo sviesto bei vyno padaže, patiektos su pastarnokai | afrodiziakai: virimas rudajame cukruje, vynas, šukutės
-Šokoladiniai pyragėliai ‘fondant’ su sūdytu karamelės padažu | tai buvo DIEVIŠKA…

Ciop Ciop Aphrodisiac Supper Valentine day

Ciop Ciop Aphrodisiac Supper Valentine day Urte

 

Valdo Spumante

Smilkalai

Kaži ar afrodiziakinio Supper dalyviai užuodė specialiai parinktus smilkalus. Bet jie buvo ir žadino aistras. Taip žadino, kad Ponia dar iki sekmadienio vakaro buvo tiesiog apsvaigusi nuo to jausmo.


Ciop Ciop Aphrodisiac Supper Valentine day Ciop Ciop Aphrodisiac Supper Valentine day

Pokalbiai ir nuotaika.

Ciop Ciop Aphrodisiac Supper Valentine day Urte



Ciop Ciop Aphrodisiac Supper Valentine day Agne Liubertaite Donatas Amsejus Ciop Ciop Aphrodisiac Supper Valentine day Viktorija Jonutyte Ciop Ciop Aphrodisiac Supper Valentine day Ciop Ciop Aphrodisiac Supper Valentine day

 

Auksas

Negana to, kai atsiranda papuošalai ir auksas, o Ponios ir Ponai labai mėgsta gerus dalykus, afrodiziakinis poveikis dar labiau sustiprėja. Dar Viduramžiais alchemikai pardavinėjo stebuklingus gėrimus, kuriuose kaip afrodiziakas buvo naudojamas auksas. Ir čia labai laiku ir pagalbą buvo išnaudoti Ponios labai mėgstami juvelyrikos “Premiere” namų aukso dirbiniai. O vienam žaviam stilingam svečiui gavus dovanų ir ją tiesiai įteikus savajai damai, manoma ir numanoma, jog buvo labai malonu. Gal tai dar vienos būsimos sužadietuvės?

o

Sužadėtuvės. To vieno afrodiziakinio Supper kulminacija

Žinote, kokia šios istorijos baigtis ir vakaro kulminacija? Ogi piršlybos. Tikros, nesuvaidintos. Žinokite, taip besijaudinusios Ponios už kitus jau seniai bebuvo. Besiruošiant Poniai vakarėliui ir vakarienei, jai bemaišant duoną ir nesant laisvų vietų į vos už poros val vyksiantį renginį, skambina kita Ponia. “Yra reikalas. Reikia padaryti tobulą pasipiršimą. Už kelių valandų”. Bet mėgstantiems įdomų gyvenimą ir iššūkius, vienok, tai labai malonus skambutis. Sužadietuvės įvyko! Prieš ragaujant tobulą šokoladinį desertą su išbėgančiu dar karštu šokoladu, prancūzas šefas ant padėklo beskambant viešam rankos prašymui ir meilės prisipažinimui, svečiams šaunant konfeti ir šampaną, įnešė žiedą. Buvo tokia tobula akirka, kad šiurpuliukai ant odos laikėsi dar kelias dienas.

Ciop Ciop Aphrodisiac Supper Valentine day

o

je t’aime bien 

The most fashionable way to say I LOVE U.  Just perfect French lesson <3

https://soundcloud.com/thelegendary1979orchestra/lesson-1-remix

ponios užpakalis

 

 

Share: