D E R V Y N A S

Social Affair – vieno vakaro restoranas su (ne) vieno vakaro įspūdžiais

Ilgai lauktas ir ilgai planuotas supperis (vakarienė su pliusais) ėmė ir įvyko numatytą kovo 15-ą dieną. Pirmą kartą Lietuvoje buvo atidarytas restoranas vienam vakarui. Mus įkvėpė noras ir puikios pasaulio miestų, tokių kaip Londono, Niujorko, Paryžiaus ar Berlyno diktuojamos mados  ir tendencijos. Bei noras tikrai TIKRAI gerai papramogauti.

o

Stilingi, įdomūs, malonūs ir visokie geri žmonės, turiningų pramogų, kulinarijos ir gerų vakarėlių mėgėjai susirinko tik į vieną vakarą prasivėrusias One Two klubo bibliotekos duris. Prieš tai buvusi visiškai tuščia (supraskite, be elektros ir be jokių kitų patalpai būdingų bruožų apart sienų ir grindų) paslaptinga patalpo virto į tikrą restoraną, kokių dar taip pat reiktų paieškoti su žiburiu, taip sakant.

 

 

Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas

 

Būtent specialiai šiam vakarui savo jėgas sujungė One Two bene geriausiais kokteiliais ir turiningais vakarėliais garsėjančio baro komanda, kulinarinių pramogų ir tendencijų kūrėjai bei išmanytojai ČIOP ČIOP, kurie šį kartą į pagalbą pasikvietė “Druskos Namų” šefą Šarūną Paškauską. Gal šis sakinys nuskambėjo šiek tiek ‘žiniasklaidiškai’, bet tai svarbus faktorius, nes nedažnai (ypač) Lietuvoje sutiksi gero bendradarbiavimo pavyzdžių. (Žiniasklaidoje apie Social Affair).

Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas

 

Šio vieno vakaro restorano, kurio įspūdžių, manome, pakako ne vienam vakarui, o išliks dar ilgam, pagrindinis plius – SINERGIJA. Sinergija ir jėgų sujungimas tarp jau minėtų organizatorių, tarp visų remėjų, padėjėjų, pagalbinės komandos ir, žinoma, svečių – kūrė ir palaikė puikią atmosferą. Teko nugirsti tarp prieš tai buvusių nepažįstamų pašnekovių besišnabždant: “juk vienas iš vakarienės detalių įdomūs pokalbiai – išpildykime tai”. O diskusijų vyko…bet norėtume palikti tai visiems, kas jas kūrė.

Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas

Specialiai šiam vakarui buvo sukurtas ilgas stalas, prie kurio telpa net virš 5o svečių.

Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas

 

Specialiai šiam vakarui atgabentos neeilinės dekoracijos.

Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas

 

o

Specialiai šiam vakarui surinkta jaunųjų ir talentingų menininkų paveikslų paroda.

Specialiai šiam vakarui pakviestas talentingas Lietuvos smuikininkas Tadas Dešukas. Geriausiu „Vilnius Jazz Young Power“ konkurso instrumentininku pripažintas jaunasis muzikantas, yra grojęs garsiausiuose džiazo festivaliuose Vokietijoje, Vengrijoje, Švedijoje, Portugalijoje ir kitose Europos šalyse, o tą vakarą lepino gyva muzika vieno vakaro restorano svečius.

smukininkas Tadas Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas

 

Specialiai šiam vakarui buvo įrengta moderni Electrolux kilnojamoji virtuvė.

Electrolux imontuojama virtuve Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas ElectroluxSocial Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas Electrolux

Specialiai šiam vakarui savo kulinarinius šedevrus demonstravo restorano „Druskos namai“ virtuvės šefas Šarūnas Paškauskas. Jis susirinkusiems svečiams paruošė keturis skirtingus patiekalus: rūkyto ungurio putėsius, prie kurio buvo patiektas prancūziškas „Barton Guestier“ Sauvignon Blanc vynuogių vynas, marmurinio anguso nugarinę su bulvių gratinu ir baby veggies (mini daržovėmis), prie kurio puikiai tiko „Barton Guestier“ Cabernet Sauvignon vynas. Taip pat vanilės ir balto šokolado sūrio pyragą su priderintu „B & G D’Anju Rose“ vynu bei keturių rūšių lietuviškų sūrių rinkinį su obuoliene. Vynus specialiai prie gurmaniško meniu parinko PRIKE kompanijos somelje.

Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas Electrolux Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas Electrolux Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas Electrolux

 

Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas

Social Affair One Two Ciop Ciop vieno vakaro restoranas

Kai vienoj vietoj susitinka daug įdomių žmonių ir jie visi turi bendrą tikslą – kokybiškai praleisti laiką, skaniai ir gerai pavakarieniauti, susipažinti bei patirti naujų pojūčių – būna labai gerai ir visa tai įkvepia tolesniai kūrybai. Tad susitiksime dar ne kartą.

Daugiau renginio akimirkų rasite:

Čia ir Čia.

Share: