Linkiu gerų emocijų ir skanių akimirkų visiems !
Dalinuosi šventiško kokteilio receptu, manau, jog puikiai atgaivins ir tonizuos kiekvieną. Puikus dalykas antros Kalėdų dienos vėlyviesiems pusryčiams:
Avietinio granatų šampano kokteilis:
-8 šaukšteliai granatų sulčių
-1 kaušelis avietinio šerbeto
-4 šaukšteliai granatų sėklų
-šalto šampano
Gamyba:
-išsirinkite gražias taures, į kurias tieksite ir jas atšaldykite
-pilkite porą šaukštelių granatų sulčių
-dėkite nedidelį avietinio šerbeto kaušelį
-berkite granatų sėklas
-pilkite atšaldytą šampaną (galite ir CAVA, Prosecco, Cremant)
(avietinis granatų šampano kokteilis)
(iš šampanų mano dabar labai pamėgtas – Moutard)
(šampano Moutard nuotrauka (iš kito vakarėlio))