D E R V Y N A S

Blogerių savireklamos savaitė 2016

Na, nieko sau, sušunku! Ir tuoj paaiškinsiu kodėl. Esu labai maloniai nustebusi sužinojusi, kiek ant mūsų svieto yra blog’erių! Gal aš ir neatrodau ką tik išlindusi iš tundros, tačiau per savo darbą, kuris yra mano didžioji gyvenimo dalis ir per savo hobį, kuris yra likusi mano gyvenimo dalis , ne visada akis atmerkiu plačiai ir matau, kas darosi kitose srityse apart kelionių, vyno ir restoranų. Jau antrus metus vykstanti „Blogerių savireklamos savaitė” antrus metus ir atvėrė dar daugiau langų mano kompiuteryje. Štai aš visą penktadienį leidžiu blog’uose…Lietuviškuose. Naršau, skaitau, noriu sulįsti į kompiuterio ekraną ir išlindusi pas juos pabučiuoti į skruostą.

Ačiū, kad rašote. Bene toks sloganas reikalingas šiam straipsniui, bet aš iš tiesų ačiū!

o

Mano pačios rašymo tikslas – duoti, edukuoti, nuspalvinti gyvenimą, jį paskaninti ir pamaloninti. Todėl ir rašau, kad nors truputėlį jūsų vakarienes paversčiau skanesnėmis, subalansuotesnėmis, įsimintinesnėmis ir tiesiog geromis. Todėl ir rašau, kad nors truputėlį jus kelionėse priversčiau daugiau valgyti ir gerti (ir ne todėl, kad nesijausčiau viena tai daranti), o todėl, kad tai yra didelis gyvenimo malonumas! Rašau, jog dalinčiausi. Gal kada parašysiu ir knygą, bet tai priklausys ir nuo jūsų, kiek esate pasiruošę derinti ne tik nagus prie lūpų (aišku, tai jau seniai nemadinga ir labai nerekomenduoju), batus prie rankinės (tai dar blogiau), bet derinti vyną prie maisto, derinti alų prie maisto, derinti tekilą, derinti viskį, derinti servetėles, derinti lėkštes, derinti muziką, derinti savo mintis.

o

Prisipažinsiu, iki šiol skaičiau mažiau blog’ų, nei skaitysiu nuo šiandien. Dalinuosi atrastais. Einu naršyti ir po visus naujus, kuriais, tikiuosi, dalinsiuosi lygiai po metų.

– http://madublogas.lt

 http://daugiauneivirtuve.lt

http://beergeek.lt

– http://uilgoji.lt

– https://hungryparazyths.wordpress.com

– http://storaspomidoras.lt

– http://www.lenalisabona.com

– http://www.tenkurnamai.lt

https://www.facebook.com/miskozverys.lt

– http://www.vynozurnalas.lt

– http://vynasdraugai.wix.com/vynasdraugai

o

Linkėjimai nuo manęs ir mano vyno inspektoriaus!

Share: