D E R V Y N A S

RIta Bacyte Photography

Pirmas mūsų žurnalas!

Kaip sakoma, rašėm rašėm ir prisirašėm. Su fantastine komanda sausio mėnesį publikai pristatėme savo pirmąjį leidinį – Vestuvių abėcėlę „Saldus TAIP” by ČIOP ČIOP. Vestuves organizuojame jau ne pirmus metus, ir ne tik maistu bei gėrimais rūpinamės, dirbame su visų sričių profesionalais, sekame tendencijas ir kuriame unikalius sprendimus. Visa tai susikaupė ir išsiliejo ant virtualaus popieriaus.

Aš net nesuvokiu, kaip jums perteikti tai, ką ir kiek mes ten įdėjome. Ir ne tik mes – visi leidinio svečiai dalinosi nuoširdžiais ir naudingais patarimais, visi stengėsi ir atidavė dalelę savęs….Man pačiai jis be galo gražus, įkvepiantis ir SVARBUS. Esu laiminga, kad turime pirmą žurnalą (kolkas tik el.versiją).

 Redaktorių žodžiai:URTĖ (aš)

Urte Mikeleviciute

Kai buvau maža mergaitė, vestuvės atrodė pati didingiausia ir svarbiausia šventė gyvenime. Kai užaugau, požiūris lyg ir turėjo pasikeisti – juk žmonės ženijasi kone kasdien, ir kaip bebūtų gaila, skiriasi taip pat. Bet iš tikrųjų ši šventė ir yra didingiausia bei svarbiausia. Ir kas linksmiausia – kaskart, kai su komanda organizuojame vestuves, kiekvienos jų tokios ir būna.

ČIOP ČIOP organizuodami vestuves būsimai šeimai norime atiduoti viską: geriausias emocijas ir surengti išskirtinę bei nepakartojamą šventę.

Su tokiu pat nusiteikimu lipdėme ir šį žurnalą… Pradėjome norėdami pasidalinti sava patirtimti, be abejo, daugiausia, kas susiję su maistu ir gėrimais bei kokybišku jų vartojimu. Tuomet klimpone gilyn, pakalbinome vienus, kitus, padarėme pirmą, antrą fotosesijas ir tik dar kartą įsitikinome, jog vestuvės yra tikrai neapsakoma šventė.

Šiame žurnale dalinamės nuoširdžiais interviu, naudingais patarimais ir, aišku, vertingiausiomis tendencijos.

Mielosios ir mielieji, atraskite savo įkvėpimą, mylėkite, mylėkitės ir būkite mylimi!

LINA
Lina Vaicekauskaite
Galbūt užtrukome ilgiau nei patys tikėjome, bet esame labai laimingi kad išvydome dienos šviesą tokį gražų žiemą.
Kreipiuosi norėdama nuteikti pirmąjam susitikimui su mumis. Jeigu mus skaitai, tikėkis plačios šypsenos, trumpų ir aiškių patarimų, gražių vaizdų įkvėpimui. Būtent todėl ir pasirodėme – kad įkvėptumėm būti savimi. ČIOP ČIOP studijoje propaguojame kokybę – maisto, gėrimų, o svarbiausia gyvenimo. Todėl tikimės, kad būsime įkvėpimo šaltiniu sukurti gražiausią asmeninę šventę.
Kiekviena iš mūsų nori pačios gražiausios ir įsimintiniausios šventės. Tokią galime susikurti tik labai norėdamos ir klausydamos savo proto ir širdies. Todėl ne kartą šiame žurnale perskaitysi vieną esminių mūsų patarimų – daryk kaip tau patinka ir kas tau gražu. O tada bus gražu ir gera tavo šeimai, draugams ir artimiesiems. Juk jie yra tie, kurie nori ir linki mums geriausio. Todėl tavo šypsena suteiks jiems daugiausiai džiaugsmo.
Vestuvės yra labai svarbus gyvenimo žingsnis. Kad ir kur jos būtų, kad ir kokiu metų laiku – jos bus pačios gražiausios tau. Mylėk ir gerbk savo antrąją pusę. Meilė yra jausmas, o ne sprendimas.
Man pasipiršo – ką daryti?!

Vestuvių abėcėlėje visi atsakymai ir patarimai nuo A iki Z, ką daryti, kai tau pasipiršo arba pasipiršus.

Skyrius: PRIEŠ

Vestuviu abecele by Ciop Ciop Saldus TAIP

Pasiruošimas ir vestuvių planavimas – didžiausia mūsų vestuvių gido dalis. Šioje dalyje žingsnis po žingsnio judame per visus pasiruošimo etapus. Apie vestuvių fotosesiją, apie vestuvių planuotojas, vestuvių fotografus, dekoro idėjas, vietos idėjas, gėles, MAISTĄ, GĖRIMUS, desertus, indus…Ir dar daug ką.

Taip pat atsakymai ir patarimai, kaip tapti svajonių jaunikiu ir svajonių nuotaika.

Na, ir ką veikti visą savaitę iki vestuvių.

Vestuviu abecele by Ciop Ciop Saldus TAIP

Skyrius: PER

Visa vestuvių para nuo ryto iki kito ryto. Ir paskutinės minutės patarimai.

Skyrius: PO

Apie bereikalo užmirštą antrą vestuvių dieną ir idėjos povestuvinei kelionei.

Vestuviu abecele by Ciop Ciop Saldus TAIP

Parsisiųskite:

Leidinį ar ištrauką galite parsisiųsti štai čia.

 

Share: