D E R V Y N A S

Kalėdų sezonas prasidėjo – dovanos ir dekoracijos

 

Winefolly

Su kiekviena gruodžio pirmąją aš asmeniškai pradedu šv. Kalėdų sezoną. Kai kurie jūsų skundžiasi visur skambančiomis kalėdinėmis melodijomis ir šventine pirkimo manija, o aš kiekvienais metais galiu nors visą parą visą mėnesį jų klausytis ir be galo laukiu, kada jau pradėsiu pirkti ir planuoti kalėdines dovanas.

Na, o pirmoji ir viena geriausių dovanų, kurią gavau šiandien – mano mėgstamiausios ir labiausiai įkvėpiančios vyno blog’erės knyga: „Wine Folly. The Essential Guide to Wine”. Rekomenduoju visiems besidomintiems vynu, maisto ir vyno deriniais…

o

Ir baikite burbėti „ant Kalėdų”. Ar gi nefaina išpuoštos lentynos, lemputės, kalėdiniai kvapai, tvyranti nuotaika ir dovanos?

Išmokite džiaugtis kiekviena akimirka! O aš dalinuosi ne tik savo dovana ar idėja jai, bet ir keliomis šių švenčių dekoracijų idėjomis.

Šį sezoną nusprendžiau tiek namus ir nusprendėme studiją puošti naudodami daug žalumos su minimaliais raudonais akcentais. Dar pridėsiu lempučių, uždegsiu žvakes ir mėgausiuosi jaukiu laiku su artimaisiais ir bendradarbiais.

Ačiū Nothing But Flowers už idėjų įgyvendinimą!

Kaledu dekoracijos

Kaledu dekoracijos

Kaledu dekoracijos

Share: