Artėjant šiltam sezonui, bet dar nepriartėjus iki vakarų terasoj kyla dilema – ką gi veikti?
Na ką, užsidėti odines kelnes…džinsus arba
Juodą suknutę ir kablus.
Tuomet eiti vakarienės, šį kartą rekomenduosiu Yum Cha, vos prieš gerą pusmetį atsidarusį gero Azijietiško maisto restoraną. Apie jį dar nerašiau, bet greit parašysiu.
Skaniai pavalgius reikia dižestyvo?
Tekila – atliks puikų dižestyvo vaidmenį, jos užsukit į Sofa de Pancho (bet turit spėti iki 22val) arba LABAI REKOMENDUOJU išbandyti naują barą Spiritus. Ten rasit ne tik tekilos, o visą gausybę gerų gėrimų.
Ir Budhha Simpson.
Kitas variantas – užsukti alaus į (taip pat naują vietą) Alaus Biblioteką, kuri tikrai yra alaus biblioteka. Ten gausybė alaus rūšių, puiki koncepcija bei interjeras. Arba į Užupio klasika tapusią Špunką išbandyti naujo Dundulio alaus – Kurko, ruginio elio.
Na kas visai nenorit alaus, prisimink seną gerą La Boheme vyninę, atsinaujino ir vyno kortą, ir meniu. Visai smagiai ir neįpareigojančiai galite ten pavakaroti.
Ir dar vienas variantas, pasidaryti žiauriai gerą vakarienę namie, išgerti taurę vyno ir tada arba likti gero filmo, arba jau kaip pereiti iškart prie antro plano.
Smagaus penktadienio!