D E R V Y N A S

Kai kažkas baigiasi – kitkas prasideda

Niekam ne paslaptis, kad šis mano blog’as tapo savotišku dienoraščiu (o gal visada tokiu ir buvo). Be abejo, kulinarinė, maisto ir vyno tematika niekada nelieka nuskriausta, nes kai Tau tai yra ne tik malonumas, darbas, bet ir gyvenimas – tampa pagrindiniu turinio aspektu.

Dar vakar praėjo man (asmenybės švietimosi prasme) labai svarbus renginys – buvo atidarytas restoranas vienam vakarui. Social Affair. Apie jį buvo daug rašyta ir komunikuota. Vienam vakarui susijungė kulinarijos, vakarėlių ir socialinio gyvenimo meistrai. Vienam vakarui įsikūrė restoranas su tikrai tobulo skonio (bent man) patiekalais ir puikiai derėjusiais vynais. Aišku, nereikia užriesti nosies, užsidengti akių – visada yra kur tobulėti ir ką padaryti geriau. BET. Žinokit, tas jausmas, kai išėjus iš komforto zonos ribų įgyvendini savo vieną iš ‘svajonėlių’ (na visagaliame internete esti daug informacijos apie secret dinner, underground dining) – keistas. Jausmas, ta prasme, keistas. Visų pirma, kai įeini į galutinai paruoštą patalpą ir kai iki vakarienės lieka 10 minučių, ir kai supranti, kad nieko nekeistum, jeigu turėtum 10 valandų – keista, bet labai gera. Visų antra, kai jau viskas praeina ir ateina kita diena – keista, bet labai gera. Ir liūdna. Ir įdomu. Liūdna, nes visada gaila, kai baigiasi kažkas, kas gera. Įdomu, nes prasideda kitkas – tikėkimės – dar geresnis. Apie jį daug čia visur: supperlituania.com; fb. Ir dar bus.

Social Affair Supper Lithuania underground dining secret dinner

Social Affair Supper Lithuania underground dining secret dinner

Social Affair Supper Lithuania underground dining secret dinner

(kelios stalo akimirkos)

Ir į temą viskas. Nes su ČIOP ČIOP persikėlėm į naujas patalpas. Išsikraustėm ir įsikraustėm. Į naują – kvepiančią, šviežią patalpą, ant žalios žalios, kur pro didelius langus matosi, kaip ateina žalias šviežus pavasaris. Ir vėl. Ir liūdna. Ir įdomu. Liūdna, nes visada gaila, kai išsikraustai. Įdomu, nes visada įdomu, kai atsikraustai.

Laukia nauji vėjai. Jiems tariu – SVEIKI ATVYKĘ! O visiems, kas nepakeliui – VISO GERO!

nauja Čiop Čiop kulinarijos studija

nauja kulinarijos studija Ciop Ciiop

 

(kelios kraustymosi akimirkos)

Šiandien tarp kitko labai tinka viena daina, jos žodžiai apačioj ir daina čia:

 

Bring your own lampshade, somewhere there’s a party
Here it’s never ending, can’t remember when it started
Pass around the lampshade, there’ll be plenty enough room in jail

If being wrong’s a crime, I’m serving forever
If being strong’s your kind, then I need help here with this feather
If being afraid is a crime, we hang side by side
At the swingin’ party down the line

Ir dar selfie.

juice room urte mikeleviciute

Share:
PREVIOUS POST

Posted by -
NEXT POST

Posted by -