D E R V Y N A S

anyžiai ir baobabai

Sekmadienis kuris įeis į istoriją (šiaip ar taip kiekviena diena irgi įeina į kiekvienos dienos istoriją, bet ši ypač) dėl nuostabaus šuolio tiesiog tiesiai iš kosmoso žemyn pas paprastus nepaprastus (kiekvienas  galim kažką nepaprasto) mus. Dėl neaišku kuria spalva (violetine ar balta raudona) nesibaigsiančių (o gal niekada ir nepasibaigsiančių) rinkimų. Ir dėl pačių kvailiausių idėjų, kurios su perspektyva tapti nuostabia realybe kažkada. Taip ir bediskutuojant su vienu draugu, kuris primigtynai prašė paslėpti jo pavadinimą, radome puikų kelią kaip pagaminti vyną su anyžiniu poskoniu. Receptas tuoj. Ir aš labai mėgstu anyžinius saldainius. Tarp kitko.

(anyžiniai guminukai)

Vynui su anyžiniu poskoniu jums reikės:

1 vnt Afrikos

Keleto baobabų

1 vnt stalius

1 vnt vyndario

1 vnt manęs

1 vnt fūros

Anyžių lauko

Vynuogyno

Gero vynuogių derliaus

Visko vyno gamybai (spaudimo mašinų, vynuogių skynėjų ir panašiai)

Važiuojame į Afriką, randame ten baobą, aplink apsodiname anyžiais. Ir iš baobabo padarome statinę, o ten laikome vyną.

(baobabai)

Aišku, galima rinktis ir lengviausią kelią – galite įmesti anyžinį guminuką į vyno butelį pilstant. Bet ar visada reikia ieškoti lengviausio kelio? Mano nuomone (bet galit ja ir nesivadovauti) reikia ieškoti įdomiausio kelio, įdomiausio sprendimo.

Gyvenimas nėra sunkus arba lengvas. Gyvenimas yra arba nuobodus arba įdomus.

Gal nieko blogo ir neatsitiks jeigu baobą pakeisite ąžuolu, nes kaip žinia, pastarasis yra geriausias vyno palydovas statinėse.

Svarbiausia atsipalaiduokite ir leiskite viskam vykti jums skirta linkme. Ir neleiskite niekam gesinti jūsų gal iš pažiūros ir kvailų idėjų, bet kurios vieną dieną taps įeis į jūsų asmeninę, šeimos, meilės, draugų ar visų istoriją.

Ai tiesa, fūra reikalinga vyno laikymui. Vynas bus laikomas fūroje, kuri važiuos 150 km/h greičiu. Taip geriau įsisavins vynas anyžius, vyks geresnė difuzija, sinergija ir dalelių judėjimas.

(anyžių laukas)

O pagaminus gerą vyną visi galėsim su draugais ragauti. Nes vynas nėra tik vynas, vynas atveda ir sujungia gerus žmones. Taip ir man įvyko (ir pasitaiko) išėjus bandyti baruose teikiamo vyno asortimento. Sutikau daug svarbių man žmonių ir buvo labai gera.

Ir jeigu turite pasiūlymų, kokį prieskonį norėtumėte jausti vyne – rašykit ir rasim sprendimą.

Share:
PREVIOUS POST

Posted by -
NEXT POST

Posted by -