D E R V Y N A S

išprotėję dėl vyno švedai

Šiandien po vyno degustacijos pasijutau lyg būčiau papuolus į deficito laikus. Deficitas – vyno.

Žodžiu, vyko didelė užsakyta vyno degustacija su turistais iš Švedijos. Pagrindinę vynų informaciją pristatinėjo mūsų Keller Master Michael  – šlaitai, metų apžvalga, cukrūs, rūgštingumas…o mano dalis – vynas ir vyno būdvardžiai bei vynas ir maistas.

Jau pradžioj pasidarė linksmą, nes degustacijos metu turėjom vertėją ir kas antras sakinys buvo verčiamas į švedų kalbą.

Viskas ko reikia tikrai degustacijai – vynas, taurės ir žymekliai. Viskas ko reikia ne visai tikrai bet link tikros degustacijos – + vanduo, duona. (kai ateisit pas mane į konsultacijas, seminarus arba įsigysit knygą, ten rasit daugiau informacijos apie degustavimo subtilybes: kas kaip kodėl ir kiek).

(degustavimo įrankiai)

(vynų sąrašas)

Bet linksmiausia buvo po to. Nusidriekė 37 švedų eilė prie kasos su užsakymais. Lyg iš deficito laikų.

(eilutė)

Aptuštino sandėlį ir papildė savo autobusą. Kuriame (vėliau paaiškėjo) jau pilną dėžių su įvairiausiais vynais.

Užsuko į Mozelį apsipirkti!

ir p.s.visas veiksmas vyko labai greitai

(oranžinis vyno autobusiukas)

(dėžių dėžučių)

Share:
PREVIOUS POST

Posted by -
NEXT POST

Posted by -