jeigu jūs galvojate, kad nemėgstate vyno arba jūsų draugai nuolat atsisako ragauti, argumentuodami skaudančia rytine galva ar sukilusiu rūgštingumu – jie turbūt neturėjo progos paragauti tikrai gero vyno ar šampano.
galima teigti, jog beprotiškai nemėgstate jūros gėrybių, nors esate ragavę tik šaldytų midijų ant picos arba krabų lazdelių, kurios neturi su jūrą nieko bendro. o turbūt sėdint Ispanijoj ant jūros kranto ir skanaujant šviežutėle Paella dingtų visi prieštaravimai dėl jūros gėrybių skonio.
taip ir su vynu. geriant prastą “alkoholio skonio” vyną ar “geležinį” putojantį – įsitaisysite galvos skausmą ir rūgštingumą. o jei į vyną pažvelgsite kaip į meno kūrinį, sukurtą gamtos ir talentingų žmonių…rasite atsakymą patys.