Shakshouka / Šakšuka – Šiaurės Afrikos ir Viduriniųjų Rytų perlas (receptas)
Shakshouka / Šakšuka – patiekalas, kurio kilmė priskiriama Šiaurės Afrikos, Arabų ir Izraelio tautų virtuvėms. Šakšukos pagrindiniai ingredientai – pomidorai, čili pipirai, česnakai/svogūnai, kiaušiniai ir kuminas. Dažnai padažui naudojamos paprikos, ypač Izraelio virtuvėje. O šiais laikais Šakšukai tiesiog beprotiškai trendinant visose gastro kultūrą propoguojančiose šalyse, esti ir galybė jos variacijų. Kaip pavyzdžiui, žalioji šakšuka su špinatais ar pesto padažu. Šakšuka … Tęskite Shakshouka / Šakšuka – Šiaurės Afrikos ir Viduriniųjų Rytų perlas (receptas) skaitymą
Įterpkite šią nuorodą į savo WordPress tinklalapį
Įterpkite šį kodą savo svetainėje